Birata.net

Насладете се на вкуса на домашно приготвената бира

MY BEER, MY WAY!

Първият магазин в България, предлагащ всичко необходимо за приготвянето на домашна бира!

За вас, Ценители! Защото има ли човек, който да не цени хубавата бира?

Всички сме чували за невероятната бира, приготвяна в Германия, Белгия, Великобритания, Чехия, Унгария. А късметлиите сред нас дори са я опитвали. Те със сигурност разбират защо тази бира е световноизвестна. А сега всеки сам може да се убеди в нейните качества! При това без да е необходимо да излиза от дома си!

ДОМАШНА БИРА?!

Домашното пивоварство има хилядолетни традиции. Всъщност, до 16-17 век, почти цялата произвеждана бира се е приготвяла в домашни условия. През последните десетилетия тази традиция започва да се възражда, защото все повече хора искат да се наслаждават не просто на бира, а на качествена бира. На помощ, разбира се, идват и последните достижения на техниката.

Ето че сега вече и в България всеки може да приготви сам любимата си напитка и то в домашни условия. При това без каквито и да било усилия! Ще се убедите, че това е много лесно и дори забавно!

Помислете за славата на домашната ракия и вино! Тяхното приготвяне изисква значителни усилия и време. И въпреки това си струва! Приготвянето на домашна бира е лесно и забавно! А вкусът … най-добре опитайте сами.

За да започнете да правите сами домашно пиво, ви е необходимо съвсем малко – желание, ентусиазъм и… търпение. Ние ви предлагаме всичко необходимо за това начинание. Разбира се, подбрали сме за Вас само първокачествени бири, за бъде удоволствието Ви пълно!

Разгледайте нашето начално оборудване за приготвяне на бира. Ако вече имате необходимото оборудване, Ви остава най-тежкият избор – да изберете измежду видовете бира, които може да приготвите сами в домашни условия!

My Beer, My way!

Сега е моментът да направите своя избор! Ароматна бира за горещото лято, тъмен ейл или тъмна бира за суровата зима, или може би дори екзотичния сайдер? Светло, тъмно, червено… изборът е Ваш!

Този избор никак не е лек, но пък е и единственото, за което не можем да Ви помогнем! За всичко останало посетете раздела Често задавани въпроси, или се свържете с нас.

Научете повече за любимата напитка или разгледайте нашия магазин!

Изборът е Ваш! Приятно прекарване в нашия сайт!

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Brewferm Pilsner

(6)

35.90лв.

St Peters IPA

St Peter’s India Pale Al

(5)

67.90лв.

Connoisseurs Continental Lager

(5)

40.40лв.

(4)

35.90лв.