Нашето предложение

AMBIORIX
AMBIORIX
31.90
Купи

Abbey-berr
Abbey-berr
31.90
Купи

Промоции

St Peter's Golden Ale
St Peter's Golden Ale
59.90
Купи

St Peter's India Pale Ale
St Peter's India Pale Ale
59.90
Купи

Печат

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА BIRATA.NET

Извършването на поръчка от електронния магазин означава съгласие с правилата на ползване на BIRATA.NET и условията на доставка. Моля, запознайте се с настоящите условия, преди да извършите поръчка.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

BIRATA.NET предлага на своите клиенти доставка само в рамките на страната. Ако желаете избраната от Вас стока да бъде доставена извън България, моля свържете се с нас за повече информация.

Доставка на поръчаните продукти се извършва от куриерска фирма Speedy.

ЦЕНА И СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА

Цената за доставка се определя от теглото и цената на закупените стоки, както и от мястото на доставка на поръчката. За повече информация: Онлайн калкулатор на куриерска служба Speedy.

Доставката до София се извършва в рамките на 2 (два) работни дни.Срокът за доставка до населени места извън София е 3 (три) работни дни.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧАНИТЕ СТОКИ

Плащането на поръчаните стоки се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ при получаване на стоката (стоките). В цената, обявена в електронния магазин, не е начислена таксата за доставка.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕН ПРОДУКТ

Ние Ви предлагаме възможността да върнете закупения от нас продукт в рамките на 7 (седем) дни ако същият не е ползван, разпечатан, с нарушен търговски вид. В този случай е необходимо потребителят да изпрати обратно закупената стока, като разходите по връщането са за негова сметка.

BIRATA.NET запазва правото си да променя настоящите условия, като новите условия ще бъдат обявявани на сайта (www.birata.net)

 

 

Моята поръчка

Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.

На чаша... БИРА!

Знаете ли, че… Древните шумери първи развили изкуството на биреното производство. Те ползвали  топла бира за гаргара на устата и вътрешна употреба при зъбобол.

*

Намерете ни и във...

 


Условия за ползване | Условия за доставка | За нас
Copyright © 2007 BIRATA.NET - Всички права запазени!За предложения и мнения относно този сайт: admin@birata.net.

За да се забавлявате с Нашия сайт и да се насладите на истинска Домашна бира, трябва да сте пълнолетен. За да потвърдите, че имате навършени 18 години, моля използвайте бутона "Влез"


Ако нямате навършени 18 години, моля използвайте следния линк.
Благодарим Ви!